08.04.2021

Erkko-lukiossa ykkös- ja kakkosvuosikurssin opiskelijat vuorottelevat lähi- ja etäopetuksessa huhtikuun loppuun asti

Erkko-lukiossa lähi- ja etäopiskelun hybridimallissa ykkös- ja kakkosvuosikurssin opiskelijat vuorottelevat huhtikuun loppuun asti. Lähiopetuksessa aloittavat ykkösvuosikurssin opiskelijat.

Erkko-lukio jatkaa etäopetuksessa koeviikon loppuun saakka eli ma 12.4. kokeet pidetään etänä.

Hybridimalli otetaan käyttöön koeviikon päätyttyä ti 13.4. alkaen eli 5. jakson alusta:

• 13.–16.4. eli jakson ensimmäisen vajaan viikon ykköset ovat lähiopetuksessa, kakkoset etänä.
  • 19.–23.4. eli seuraavalla viikolla kakkoset lähiopetuksessa, ykköset etäopetuksessa.
  • 26.–30.4. ykköset lähiopetuksessa, kakkoset etäopetuksessa.

Jos samalla kurssilla on sekä ykkösiä että kakkosia, niin etä-/lähiopetus ratkaistaan pääsääntöisesti sen mukaan, kumpia on enemmistö. Opettaja laittaa epäselvissä tapauksissa ryhmälleen viestin. Opetus toteutetaan koko ryhmälle joko etä- tai lähiopetuksena.

Opiskeluhuollon palvelut ovat edelleen opiskelijoiden käytettävissä etäyhteyksin tai tarvittaessa kasvokkain sopimuksen mukaan.