Kalenteri

Erkko-lukion tapahtumat

Erkko-lukiossa tapahtuu. Katso parhaat tärpit alhaalta kalenterista.

Kaikki tapahtumat

Tyhjennä valinnat

Viikon 37 tapahtumat

Maanantai 13.09.2021 | Klo 09:00

Yo-koe, äidinkieli, lukutaidon koe

Äidinkielen lukutaidon koe ja Suomi toisena kielenä koe.

Kokelaan tulee saapua paikalle viimeistään 1/2 tuntia ennen kokeen alkamista.

Keskiviikko 15.09.2021 | Klo 00:00

Abiturientit etäopetuksessa 6.-23.9.2021

Syksyn 2021 ylioppilaskokeisiin osallistuvat opiskelijat siirtyvät etäopetukseen 6.-23.9.2021 väliseksi ajaksi. Näin turvataan mahdollisuus välttää kontakteja ja mahdollisia korona-altistumisia ennen syksyn yo-kokeita. Englannin preliminäärikoe 6.9.2021 järjestetään kuitenkin lähikokeena koululla. Kaikki abiturienttien kurssit opetetaan lähtökohtaisesti etänä 23.9. asti. Päättöviikolla 23.9. alkaen abit osallistuvat lähiopetukseen, jos eivät ole yo-kokeessa.

Mikäli syksyn yo-kokeisiin osallistuvalla abiturientilla on muita kuin abivuoden kursseja, hän opiskelee etäjakson ajan itsenäisesti muun ryhmän kanssa samassa aikataulussa.

Mikäli abiturientti ei osallistu syksyn yo-kokeisiin, hän osallistuu muiden kuin abikurssien oppitunneille lähiopetuksessa.

Kokelaitten oman ja opiskelutovereiden terveyden turvaamiseksi kehotetaan kokelaita välttämään sosiaalisia kontakteja eli asettumaan omaehtoiseen karanteeniin 10 vuorokauden ajaksi ennen tutkintojen alkua. Omaehtoisella karanteenilla tarkoitetaan tässä pidättäytymistä mahdollisimman hyvin kodin ulkopuolisista kontakteista, mm. perhevierailuista, joukkueurheilusta, jne. Näin riski altistua koronavirukselle ja COVID19-infektiolle on mahdollisimman pieni.

Keskiviikko 15.09.2021 | Klo 09:00

Yo-koe, reaali

Yo-koe: Psykologia, filosofia, biologia, historia ja fysiikka

Kokelaan tulee saapua paikalle viimeistään ½  tuntia ennen kokeen alkamista.

Torstai 16.09.2021 | Klo 00:00

Kuvataiteen opintomatka

Kuvataiteen 01.1-kurssin opintomatka Helsinki Biennaaliin. Lähtö koulun alapihalta klo 8.45. Varaudu sään mukaisella vaatetuksella ja kunnon jalkineilla, sillä olemme ulkona koko päivän. Saamme koululta eväät, mutta varaa lisäksi oma juomapullo ja välipalaa. Retken omavastuuosuus on 10€. Paluu koululle n. klo 15.30. Tämän jälkeen ei enää tarvitse mennä oppitunnille. Jos ei lähde matkalle on normaalin työjärjestyksen mukainen koulupäivä.

Perjantai 17.09.2021 | Klo 09:00

Yo-koe, vieras kieli, pitkä oppimäärä

Englanti.

Kokelaan tulee saapua paikalle viimeistään ½ tuntia ennen kokeen alkamista.