Opiskelijakunta

Opiskelijakunta

Opiskelijakunta on yhteisö, jonka kaikki koulun opiskelijat muodostavat.

Toiminta

Opiskelijakunta valitsee keskuudestaan opiskelijakunnan hallituksen. Hallitus johtaa opiskelijakunnan toimintaa, huolehtii juoksevista asioista, järjestää teemapäiviä ja valmistelee esityksiä opiskelijakunnalle, johtokunnalle, opettajakunnalle ja rehtorille. Erkko-lukion Opiskelijakunnan hallitukseen kuuluu kolme - viisi opiskelijaa jokaiselta vuositasolta, yhteensä 13 opiskelijaa. Jokaisella jäsenellä on oma tehtävänsä. 

Tämänvuotinen hallituksemme on eloisa, aktiivinen ja ideoita täynnä. Syyslukukauden suunnitelmiin kuuluvat ainakin jo perinteeksi muodostuneen aatospäivän järjestäminen marraskuussa sekä joulutapahtuma. Teemapäivien ideana on tuoda virkistystä koulunkäyntiin. 

Hallitus pyrkii jatkuvasti kehittämään koulun viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Se on mukana myös koulun yleisessä kehitystoiminnassa, suunnittelussa ja arvioinnissa. Sillä on edustajansa johtokunnassa, ja jäsenet voivat osallistua myös opettajainkokouksiin. Hallitusta siis kuunnellaan, ja sillä on mahdollisuus vaikuttaa koulua koskeviin asioihin lain ja järjestyssääntöjen rajoissa. Jos sinulla on ideoita esimerkiksi koulun ilmapiiriin, viihtyisyyteen tai turvallisuuteen liittyen, voit kertoa niistä jollekin hallituksen jäsenistä, joka vie ideasi eteenpäin.

Opiskelijakunnan hallitus toivottaa kaikille reipasta lukuvuotta. Tehdään yhdessä koulustamme entistäkin viihtyisämpi paikka olla ja opiskella! 

Opiskelijakunnan sähköpostiosoite: opiskelijakunta.erkkolukio@orimattila.fi

 

 

 

Opiskelijakunnan hallitus 2019-2020

Jäsenet Tehtävä
Suurnäkki Katja 18B Puheenjohtaja
Kalliokoski Aulikki 18A 1. varapuheenjohtaja, sähköposti- ja postivastaava
Autio Justas 19A Sihteeri
Rautakoski Eveliina 18A Rahastonhoitaja
Aartolahti Janette 19A Kahvilavastaava ja hyvinvointitutor
Ranta Julia 19C Valokuvaus-, kuulutus- ja somevastaava
Sario Suvi 19B Avustusvastaava ja hyvinvointitutor
Romppanen Niko 17A Jäsen ja hyvinvointitutor
Rantasalmi Katariina 17A Jäsen
Heikkilä Suvi 17A Jäsen
Kaija Aaro 17A Jäsen
Saarinen Neea 17B Jäsen ja hyvinvointitutor
Heikkilä Jenny 18B Jäsen