Opiskeluvälineet

Tie­to­ko­neet ja käyt­tä­jä­tun­nuk­set

 

Kannettava tietokone

 

Pidennetyn oppivelvollisuuden myötä lukiossa aloittavat opiskelijat, saavat oppikirjat, kannettavan tietokoneen ja ohjelmistot ilmaiseksi käyttöönsä. Tietokoneen lisäksi opiskelijat saavat kuulokkeet ja hiiren käyttöönsä opiskelun ajaksi.

Tietokoneen asianmukainen käyttäminen ja säilyttäminen on opiskelijan ja huoltajan vastuulla. Tietokone tarvikkeineen kuitataan saaduksi allekirjoituksella.

Jos tietokoneeseen tulee vika tai jokin tarvikkeista rikkoutuu, niin opiskelijan tulee ottaa yhteyttä ATK-vastaaviin opettajiin Pekka Törröseen tai Raine Lönnforsiin.

 

Käyttäjätunnukset

Suurin osa käytössämme olevista palveluista toimii  AD-tunnuksen avulla. Näitä palveluita ovat mm. Wilma, O365  ja useat eri oppikirjojen materiaalit.

Opiskelijat saavat käyttöönsä edu.orimattila.fi -tunnukset. Rekisteröinnin jälkeen salasanan voi vaihtaa tai unohtuneen salasanan voi palauttaa selaimen kautta https://login.microsoftonline.com -sivun Etkö pysty käyttämään tiliäsi? -linkin kautta.

Erkko-lukion oppikirjat 2024-2025

 

LOPS2021:n mukaan opiskelevien (1. - 3. vt. opiskelijoiden) oppivelvollisten opiskelumateriaalit hankitaan opintojakson opettajan johdolla. Jos oppivelvollisuuden piiriin kuulumaton opiskelija osallistuu LOPS2021:n opintojaksoille, hän saa tiedon opiskelumateriaalista opettajalta. Oppikirjahankinnoissa ei kannata kiirehtiä ennen ensimmäistä oppituntia, jolloin opettaja varmistaa oikean aineiston.

Oppikirjalista